KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, 22 February 2016

Hai Baby...

Aku dah mula buat check up bby. Dah 3 bulan lebih baru aku buat check up. Hahahha ibu2 mengandung yang lain jangan ikut perangai aku yek.. Awal2 aku tau aku ngandung dulu... aku amik sendiri asid folic yang bijik2 kuning tu... Bila dah masuk 3 bulan aku tukar lak obimin.

Orang selalu kata kalau makan obimin nnti baby besar... hehehe aku lak suka kalau baby besar sikit.. hehehe senang nak jaga tau.. sedap peluk...gomol2... hhmmm tak sabar lak... kekekek

Aku makan yang cenggini

New Obimin

Semua ni aku cari sendiri je kat farmasi. Tapi new obimin ni mahal betul yek.. kalau dulu aku makan obimin biasa je... tak le mahal bebenor... tapi peredaran masa kot...  kan dah lama aku tak ngandung... 8 tahun beb... 8 tahun tu..

Scan 2d baby

Aku tak berapa nampak.. tapi kalau nengok dekat2..kepala baby  nampak. Tak jelas sangat hek.. Nanti lah..dah besor sikit aku scan 3d pulak... heheheh... 

Baby cayang... semoga sihat kat dalam yek.. abang2 kat luar tak sabar tunggu baby keluar.. terutama abang ngah... Abah pun tak sabor nak tunggu baby... macam tunggu anak sulung... hahaha tak sabor ye abah... nanti le ko... malam2 nnti jangan buat perangai cam anak2 yg sebelum2 ni yek... seminggu je berjaga... pas tu tido tak sedor beranak kecik... :P

OKlah... doakan aku selamat sampai bersalin nnti. Pas tu produk akan dihentikan...hahahah... auummm.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...