KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, 13 January 2016

Mak Oii.. lamanya tak update..

Eh..lama betul aku tak update blog. Aku macam biasa.. sentiasa macam biasa... uruskan anak2... kerja... title Super Women memang sentiasa aku dapat. kih!kih!kih!

Eh..korang pernah makan tak burger warna warni. Aku dulu tak pernah makan pun. Tapi sekarang mula terjebak. Aku mula berjinak-jinak bisnes kecik2. Itu pun amik order kalau orang call... Saje menyahut saranan menteri hapakemendatah... 2 kerja.. hahaha


Ha.. burger tu le yang aku buat... kekek sambil cerita.. sambil promot.. Kalau orang-orang Putra Perdana, Amanputra ngan Nusaputra leh le call no yang tertera tu.  Free delivery kalau lebih RM10. Kalau luar kawasan tu.. boleh dipertimbangkan.. lebih RM20.. sekitar Cyberjaya ke.. Putrajaya... Puchong Utama..

Selalunye orang akan order petang sampai malam. Burger Ayam Goreng roti kaler-kaler. Aku ingat nak bukak gerai petang2 kat area Taman.. atau dapat pakai truck pun lagi bestkan.

Banyak food truck kat Malaysia ni. Syok nengok, Aku pun berangan nak ada food truck tu.  Tunggulah ada modal nnti... Doakan lah aku berjaya.

Oklah... nnti ada masa aku update lagi. Babai... muah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...