KAWAN-KAWAN SAYA

Friday, 15 January 2016

Citer Pasal Burger

Entry sebelum ni aku ada usik sikit pasal bisnes burgerkan. Ntah naper aku sajer nak buat bisnes burger tu.. kekekeke tapi antara sebab tu aku rasa sebab nengok roti burger yang berwarna-warni. Berseri jerk... 

Pas tu anak-anak aku lak suka burger Zinger KFC. Dalam keadaan ekonomi yang tak berapa stabil ni... mana mau nak makan burger zinger selalu.. tu yang aku ajak Mr Chinta buat burger ayam goreng tu. Bila nengok anak2 makan pun laju... bertambah...  sajer je suggest kat dia. jom jual suka-suka nak.. heheheh dia kata ok.... maka jadi le dia pendapatan sampingan...

Burger Merah

Selalu orang order kat petang sampai malam... ada orger burger ajer.. ada yang order set. Kawan2 anak aku pun selalu order... tapi harga budak2 opkos lain... kalau bebudak tu tak de duit nak bayar.. aku suh anak aku mintak 50 sen sehari sampai habis.. hehehehe.. sian kat budak2... 

Antara order




Ha kau.. cheese leleh


Macam-macam kaler

Orang-orang Putra Perdana, Amanputra ngan Nusaputra Puchong... kalau nak order leh call no yang ada kat gambar bawah ye... 



Ok.. nnti aku update lagi yek... bye.....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...