KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, 4 August 2014

Dah 10 Hari Tanpa Facebook

Hari ni aku nak umumkan yang aku dah de-activate aku punya akaun facebook. Masuk hari ni dah 10 hari aku hidup tanpa fb.. kekekek macam perkara serius jerk hek... Sapa-sapa yang tercari-cari aku kat fb tu.. bukan aku blok akaun korang yek....

Aku join facebook tu tahun 2008 ke tahun 2009... cenggitu ler.... fb ni masa mula2 aku join tak de le banyak no rangkaian dan kengkawan... tapi bila dah jumpa sorang...mula ler berlambak-lambak jumpa kengkawan... 

Facebook

Mula-mula aku ingat... susah gak nak tinggalkan fb ni... nanti x dapat information cepat... hehehehe...  tapi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan... maka aku terpaksa hapuskan akaun facebook aku... 


Kepada semua kenalan fb maaf atas semua kesalahan tutur kata dan bahasa yang menyinggung perasaan semua.

Lepas ni aku mungkin akan aktif balik berblog macam zaman dulu-dulu... heheheh sebab dah tak de sumber mengkhayalkan.... mencari sumber untuk mengisi blog aku yang penuh dengan sawang... mencari info yang boleh dikongsi untuk memenuhi blog aku ni... OK... untuk makluman..... sekian...

2 comments:

  1. kak..nk tnye ritu tp xtertanye n now nak tnye balik..nape de-activate? heee

    ReplyDelete
  2. Saje-saje.. jemu berfb.. kekekeke

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...