KAWAN-KAWAN SAYA

Tuesday, 2 October 2012

Candle Light Dinner-Birthday 32 Tahunku

Jumaat baru ni besday aku... bererti selama 32 tahun aku menjadi penghuni bumi dan hamba Allah. Sempena hari jadi aku ni.. aku buat makan-makan ngan anak beranak aku... cukup 5 orang semuanya.

Aku tunggu Mr Chinta balik dari Johor...pas tu kene tunggu lak dia ambik ShahFie kat umah mak aku.... jadi dekat kol 9 gak ler diaorang sampai... huhuhu besday girl tunggu sampai makanan sejuk....kekekekek

Sementara kami menunggu 2 beranak tu balik aku pun sibuk prepair apa yang patut..anak-anak aku pun sibuk buat hal masing2....

Haiqal 

Along 

Hajatnye aku nak sediakan pudding caremal tu...tapi tak sempat..sebab siangnye aku keje... maka aku cuma sediakan nasi goreng udang, kek coklat ngan air jerk... 

Nasi Goreng Udang

Kek ngan Air

Kek Coklat

Kek coklat yang sedap..lemak... aku order kat member 1 opis... saje untuk suka2 potong kek... Aku saja order yang simple sebab kononnye nak taruk lilin.. tapi terlupa nak beli lilin..so bogel jer ler akunye kek...

Untuk Aku dan Dia

Test Kejap

Besday Girl Menunggu Dengan Sabar

Bila dah sampai jerk 2 beranak tu.. aku terus terpa derang...kekekek macam rimau lapar... jom..jom... nak makan..lapar dah nie....

Suasana Meja Makan 


Aku dan Dia

Ala...naper tak pandang kamera... Mr Chinta yang baru balik dari Johor terpaksa makan dalam suasana yang romantik gitu... Di Bawah Sinaran Lampu Minyak Tanah...kekekek

Besday Girl nak potong kek... tapi ShahFiq sibuk nak menumpang sekaki

Sedap



Anak-anak aku ngan kad birthday pemberian diorang kat aku

ShahFiq comot makan kek

ShahFiq Bagi

Dari Along

Terima kasih anak-anak sebab menghargai Ibu korang yang garang bak singa nie... kekekek nengok Along siap mintak mahap kat aku dalam kad birthday tu.. sebab siang tu dia buat aku naik hantu...kekekek

Terima kasih seisi keluargaku yang tercinta sebab walaupun hanya kita berlima..tetapi kemeriahan tetap terasa.... aku doakan agar keluarga kita harmoni dan sentiasa diberkati NYA..insyaAllah... Sayang semuanya.... Muahssh....





4 comments:

  1. HEPI BELATED BESDAY dear.. :) muda lagi tu.. wahhh sesekali bercandle light dinner kan.. mmg romatikssss gilos ya.. :) hmm sib baik tak makan ikan.. kalau tak tercekik tulang.. haaaa... ape pun kek coklat tu mmg menawan.. walaupun bogel tak do baju ha.. nyum nyum... sedap tulll..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh terima kasih....
      Sesekali memang best candle light dinner..tapi kalau berkali2..jemu kot..nak makan tak selesa... Kek tu memang sedap...yum!yum!!

      Eh..Jassnani ni orang Putra Perdana jugak kan.... saya nengok blog awak memang macam jiran setaman jerk...

      Delete
  2. happy belated berday kak.. Semoga happy selalu.. wah.. romantic sungguh ada candle light dinner :)

    ReplyDelete
  3. Owh..terima kasih... sekali sekala makan dalam gelap memang seronok...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...