KAWAN-KAWAN SAYA

Thursday, 30 August 2012

Malaysiaku Gagah Gemilang - Salam Kemerdekaan

Esok Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 55 tahun. Merata-rata nengok rumah kibarkan Jalur Gemilang... kat kereta pun banyak jugak...

Aku mengucapkan Selamat Menyambut Hari Merdeka kepada seluruh rakyat Malaysia.. Bersama-sama kita mengekalkan keamanan negara dan tanah air tercinta....

Aku pun dah naikkan bendera kat umah..tapi tak sempat amik gambar..nanti kalau aku dah ambik aku update post nie...

Aku juga terpanggil untuk mengibarkan Jalur Gemilang kat blog aku sempena Hari Merdeka ini... Aku kat kaya dengan semangat patriotik...miahahaha..... betul apa.... kekekekek










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...