KAWAN-KAWAN SAYA

Thursday, 15 December 2011

Booo sama KFC


Wah.. mula2 nengok kupon nie.. pergh... KFC bagi free combo double zinger dengan setiap pembelian apa-apa pun... bagus... aku baru bercadang nak redeem kupon tue hari nie.. sebab tarikhnye 14 Disember 2011 sampai 15 Januari 2012...


Kupon free

Kalau dah free mesti le orang tak lepaskan peluang nak redeem... betul tak.. tak kira lah ko kaya ke.. miskin ker.... mesti nak punya. betul tak.... apa aku cakap.



Cancel hek....

Tapi bila dah bersemangat nak print tetiba lak KFC kata dia cancel plak dengan alasan kehabisan stok.. apa punye alasan lar... 

KFC hanya berjaya menjalankan promosi dia hanya dalam masa 3 jam sahaja... mau tak terbakar hati mereka2 yang dah bersedia nak meredeem kupon tu.. termasuk lah aku.... cait.... lenkali kalau tak reti nak buat promosi jangan buat. 

Kan dah tercalar imej KFC. Dah ler ramai peminat KFC kat Malaysia nie... pas tu buat perangai lak cenggitu.. mau tak menyinga... grrr....

Apapun lepas ni sebelum buat keputusan tu.. fikir2 ler dulu... jangan nak ikut hati... kalau McD selalu buat kupon atau promosi yang best2.. KFC pun nak ikut sama.. tapi strategi out... hancus.. kelongkang....

Kawan2 kita makan nasi kat kafe jerk ler ari nie... hek..... sebelum tu booo sama KFC dulu... BOOOOO!!!



20 comments:

  1. dorang sj je tu mikin havoc..nak suh rog dtg kfc ramai...

    ReplyDelete
  2. sabar ye liza..lenkali boleh makan ye..hihi

    ReplyDelete
  3. orang lain buat depa nak buat gak.. bodo!!

    ReplyDelete
  4. ermm baru tadi ko dah ebrkobar noks..last hampeh

    ReplyDelete
  5. alahai...bru jer smgt nk p....kuang asam toi ler..

    ReplyDelete
  6. Chekgu Azrine

    Tu lew.. orang nak buat.. dia pun nak buat... budus

    ReplyDelete
  7. Shuqitza

    Apa nak buat noks.. tak de rezeki

    ReplyDelete
  8. iLa DhiLa

    Tak sempat jugak hek... sama ler kita

    ReplyDelete
  9. baru semangat nak print kuar aritu tiba2 da x valid..keciwa...

    ReplyDelete
  10. KFC takut bankrupt kot... booo jgk! follow disini~

    ReplyDelete
  11. Bayu Senja

    Kita sama2 dikecewakan oleh KFC.. sob...sob...

    ReplyDelete
  12. Farhana azwa

    Apa nak jelesnye yang.... sama2 tak merasa

    ReplyDelete
  13. Teacher Basariah

    Macam tak mampu nak boikot... hik!hik!hik!

    ReplyDelete
  14. Marya Yusof

    Mesti bankrupt punye.. tu sebab dia cancel promotion tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...