KAWAN-KAWAN SAYA

Tuesday, 18 October 2011

Outstation Lagi

Dah 2 hari aku bersendirian ngan anak-anak. Hubby outstation lagi... heee... tak suke betul aku.... sejak menjak ni memang asyik kene tinggal ajer... Itu membuatkan jiwa wanita aku ada kalanya memberontak...



Hubby aku orang teknikal... buat kerja bermain dengan wayar... bermain dengan tenaga elektrik... berdepan dengan clients. Kalau ada arahan keluar.... maka dia keluar.... nak cari makan punye pasal.. it's OK... dah kerja dia cenggitu.. what to do khen...

Pasrah dalam kesedihan


Aku bertiga ngan anak2... balik kerja terus beli makanan... lepas makan.. semayang... terus tidow... anak2 aku dah reti buat kerja sendiri.... kalau ngantok depa terus tidow sebelah aku.




Apapun.. aku dah tak reti nak cerita apa untuk entry kali ni... cukup sekadar nak katakan aku bersendirian untuk sekian kalinya....



18 comments:

  1. ngade tggl sikit tak buleh...heheheheh jgn mare mak jemah

    ReplyDelete
  2. shuqitza

    huh.... dey... tu kalau ko jadi aku.. mesti kerja ko asyik gune friend finder ajer....

    ReplyDelete
  3. friend finder.....hahahaha
    meroyan terus

    ReplyDelete
  4. Mama Fizwan

    Miker pun cenggitu gak khen

    ReplyDelete
  5. kalau kerja suami tu sama la macam laki saya... orang teknikal ni memang kerja macam tu... bila dapat kerja macam sekarang ni baru tak hilang lagi dah...

    ReplyDelete
  6. Kazman&Sue

    Tu lah pasal.. adakala serba salah kalau nak merajuk lebih sangat.

    ReplyDelete
  7. alaaaa,ni mesti rindu bangett,..huhu,..sabo je la kak,.ye,.nnti hubby akak bawak balik coklat ye,.hehe

    ReplyDelete
  8. wah...sememangnya naluri seorang pompuan memang g2 kan..chinta pun kalau en suami sekali sekala g kursus x senang duduk dibuatnye..hehhe

    ReplyDelete
  9. CIKNURUL

    kalau dia jenjalan langkawi boleh gak beli coklat DAIM...

    ReplyDelete
  10. chinta

    Agaknye orang lelaki mesti kata.. "Biaseler pompuan..."

    ReplyDelete
  11. hmm samelah dgn saya jgk...husband selalu kene pegi outstation...yg tak best tu selalunye tiba2 je

    ReplyDelete
  12. AsHiDa

    khen.... memang tak best...

    ReplyDelete
  13. sabar jer lh..dh namanye bekerja kn....:)

    ReplyDelete
  14. lady Ija..TQ sudi singgah kat blog mieza dan follow..mieza juga follow..harap kita boleh bertukar idea di alam cyber ini..salam perkenalan dari mieza..semoga ija sentiasa sudi mengunjungi blog mieza..:)

    ReplyDelete
  15. ala,sedihnya lau kena tinggal, hope akak sabar ye menunggu kepulangan yang tersayang,moga suami akak cepat2 habis kerja and balik jumpa akak and anak2 ;)

    ReplyDelete
  16. ezzu

    Tu lah... sebab kerje khen... sabar jerk ler

    ReplyDelete
  17. bella luna

    Penantian satu penyiksaan.. ekekkeke....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...