KAWAN-KAWAN SAYA

Thursday, 28 July 2011

Makan Malam Kat McD

Hari Selasa baru nie aku tak masak.. memang Mak Jemah malas nak masak... maka aku pun "meow" kat hubby. So kami pun jenjalan kat TESCO Puchong.. lepas beli barang-barang singgah McD. 

Tak de cerita pa sangat sebenarnya... Kita layan gambar je lah.. Saje jer entry ni aku buat... tak nak bagi blog ni lesu tak berupdate... eh!! boleh ker gitu... apa orang nak kata...bior khen... blog aku.. akunye suka ler nak buat mende.. ye dak...


Sememangnye mamat sorang ni sentiasa menunggu makanan dengan meja yang terbuka


Along... kurang makan anak aku yang sorang nie... dah kurus 


Makanan yang kami order


Tengah menjamu selera. Along seketul ayam tu pun berpaksa nak habiskan. 


Bila dah mentekedarah... cenggini ler sudahnya


Aik!!... orang lain dah habis... kamu tak selesai-selesai lagi...

Nie je lah hek yang aku nak sampaikan... babai....




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...