KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, 18 May 2011

Mak Ude Buat Marketing Part 2

Isnin baru nie terselit.. opps.. terselit... ngehehehe..... hari terselit.. antara cuti hari Ahad ngan cuti Hari Wesak. Aku pun cuti.... mengambil kesempatan yang ada...sambil release2 tension.... tension woo.... sekarang... kat opis... macam-macam perangai manusia.... ada yang best.. ada yang tak berapa best... ada yang tak best langsung.


Aku cuti.. tapi merayau kat Putrajaya jugak... ikut adik ipar mengembangkan bisnes dia... dapat lagi 2 tempat..


Garu kepala. Pasal ko garu kepala. Khen duit org tu tengah kira. Nie kat NRE


Double check... takut tak cukup ke duit tu...


Nie kat cafe JPN. Member-member kat Menara Usahawan tue.. kalau nak rasa minah vorge nie punye produk... gie ler kat JPN... kat gerai air.. gie... ler... gie...ler...


Dah susun


 Khen banyak meja kat situ... ko pilih freezer jugak hek


Nie pulak tengah nak ngorat owner cafe kat KBS. Berjaya jugak. Senang cerita bila owner boleh lebih kurang ngan faham konsep consignment(eh.. betul ke aku eja)


Teh ais... owh... sepanjang aku ikut minah nie buat marketing... minah nie sumbat aku dengan air... air jambu... air 100 plus... sebelum tu makan tengahari..air tembikai... kat cafe KBS nie air teh ais... huhuhu 4 jenis air





Opps.... dilarang menonggeng


Masamnye muka... cam ketiak jerk... ce senyum... 


Pas keluar dari cafe KBS tue.. hujan selebat-lebatnya... wah...basah mak noks... basah mak noks.... lenkali kalau aku free, aku ikut ko lagi hek..



2 comments:

  1. moga business terus lebat... amin... hehe

    ReplyDelete
  2. adarnadzmie
    InsyaAllah.. moga rezeki dia terus lebat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...