KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, 28 March 2011

Selamat Datang...Baby Salia

Tahniah kat member aku sebab baru melahirkan anak pompuan yang ke dua. Hari Jumaat dia beranak. Kat spital Putrajaya. Berat baby 3.18 pukul 1.22 petang.. wow... tue mesti anak dia berangin macam anak kecik aku.. maklum ler tengah matahari mencanak dia keluar ke dunia yang penuh pancaroba.

Tak lama pun aku jenguk dia kat spital sebab family laki dia ada. So tak nak mengganggu.. aku pun nengok kejap jer.. gie ngan Haiqal. Sempat amik gambar dia ngan baby...



Wad 2A



Katil 10



Baby girl... somelnyer........



Ni mak dia.. belum comey lagi.. hik!hik!hik! :lol:



Ni body guard aku masa aku gie spital ari tue.



mama ngan baby dia....

Semoga baby jadi insan yang berguna..tak lupa pada pencipta yang esa..patuh pada nasihat ibu bapa... rajin belajar... jangan nakal-nakal.... semoga baby tabah melalui  liku-liku kehidupan untuk mencapai kebahagiaan dunia dan akhirat...

1 comment:

  1. Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)


    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...