KAWAN-KAWAN SAYA

Thursday, 23 December 2010

Hantarannya...Hantarannya....hantarannya.....

Jom nengok hantaran.....

Pengantin tengah godek hantaran dia.. ade je tak puas hati mamat ni....


Mas Kahwin ngan cincin batal air sembahyang.... heheh aku rasa masa dia bertolak nikah ari tu tak amik air sembahyang pown....

wey..ilan ko amik air semayang tak ari tu.. :lol: ish..ish... tak menyempat... jangan nanti setakat baca bismillah dah ler... :lol:

7 dulang hantaran + 1 dulang mas kahwin/cincin

Kek + Cheese Tart...

Owh ye... kek tu kek buah... sebenarnya merata aku cari sehari sebelum nak bertolak ke Perak ari tu.. aku geng wanita muslimah nan jelita ni gi mencari...

mula2 cari kat PJ State..pas tu gie PJ Old Town...Seksyen 14.... tak jumpe kek yang kering tak de hias apa2... bukan apa.. senang nak jalan jejauh....kalau kek krim leceh.. nanti rosak...  Last  sekali kami order kat kedai dekat Sungai Way..

heheh.. bak kata orang tua2.. kalau sesat hujung jalan.. balik lah ke pangkal jalan... rasanya memang boleh pakai pepatah tu saat kami dah buntu mana nak cari kek cenggitu rupanya... Jauh menyimpang... jom..jom nengok hantaran balik..

Beg tangan ngan kasut...

Sirih junjung... sekarang orang tak pakai sirih junjung tinggi menjulang dah... sekarang pakai simple jerk.....

Set penjagaan diri

Cek hantaran + Rantai tangan

Baju+Seluar

Buah plum + Coklat


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...