KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, 15 November 2010

Konsert Puteraku Haiqal

Macam aku kata tadi... hari Sabtu pagi Hubby aku tak balik lagi dari out station. Pukul 2 Haiqal ada konsert dan penyampaian sijil. Ye la.. akhir tahunkan.. banyak tadika dan sekolah yang buat hari penyampaian hadian, sijil nie... anak aku pun terlibat jugak.
Tepat jerk pukul 2 aku hantar haiqal kat dewan then lari gie ambik hubby aku kat opis... kami pun kejar.. heheh takut terlepas pertunjukan anak aku tu.... rugi woo..... bukan dapat nengok lagi derang tergedik2 menari dalam kumpulan.. heheh tergedik2 menari kat rumah sambil tak pakai baju tu selalu ler... hehehe....

Haiqal join menari tradisional....



Yang pakai baju oren tu Haiqal... heheh bersemangat jerk dia.... :lol: boleh tahan gak hero aku ni...



Sesi bergandingan ngan pasangan.. cewah.....





Wah.. hebat anakku... hehehe... mak dia lak yang excited






Ni plak dikir barat... pakai lagu dikir puteri....  tu.. baju oren Haiqal dok menurun...




Haiqal bersama bunting anugerah yang diterima....

2 hero kesayangan...

Majlis habis dalam puluk 4 lebih... Pas tu terus ambik Shah Fiq kat nursery......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...