KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, 24 November 2010

Jom Balik Sungai Way

Lepas ilan nikah tu aku terus balik Sungai Way.. Dah pukul 6.40 petang... Esok Along ada persembahan. Jadi nak ke tak nak... kami kene balik jugak.

Dalam perjalanan kami singgah kat RNR Tapah.. Makan... lapar huhuhu... makan nasi ayam jerk.. tu pun punya lar ramai orang kat food court tu.. aku tapow jer nasi ayam.. makan kat wakaf tepi food court tu... selesa jer..

Pandangan foodcourt dari wakaf yang kami lepak
Gelap kan.. kamera aku tak canggih... huhuhu...

Tengah bersedia nak "NGAP"

Hubby tengah melayan kerenah anak bongsu dia....

Apa yang gembira sangat tu nak.....




Nengok aper tu dik...

Tukar pampers.....

Pas siap semua kami pun meneruskan perjalanan... sampai Sungai Way dalam kol 10 malam....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...