KAWAN-KAWAN SAYA

Tuesday, 30 November 2010

Hias Gerbang

Ari minggu semalam... pintu gerbang dah dipasang n dihias. Warna hitam putih... Mak aku dari dulu nak pintu gerbang ni... kali ni kami usahakan jugak untuk membina pintu gerbang untuk mak.. heheh bukan untuk pengantin..:D

Fizah.... tengah membega rantai manik


Reka corak gerbang ni aku tiru dari kedai Sayang You Semua House KL. Simple n senang nak buat. Tapi tak tau le cantik ke tidak kitorang buat...


Eh.. cuba korang perati betul2 kat dinding tu.... hehehe dah ader conteng.. tu mesti cucu-cucu mak aku... Walhal abang... ke adik aku cam tu lah...  baru jerk cat.


Tengah gantung manik kristal


Ni nak siapkan langsir bilik pengantin...
Pengantin lama ngan pengantin baru yang buatkan...


Tara.... ok tak....gerbang ni...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...