KAWAN-KAWAN SAYA

Tuesday, 21 September 2010

Jenjalan Kat Jln TAR

Ari Sabtu ari tu aku jenjalan kat Jalan TAR... Lama sangat aku tak sampai kat pasar malam tu.. maklum ajer ler.. dah beranak pinak ni susah sangat nak jalan kat tempat sesak cenggitu. Sebenarnye aku temankan mak aku gie cari barang kawin adik aku kat Semua House tue... sambil tu menyinggah kat Pasar Malam makan laksa lagi.


ni laksa yang dah habis... tak sempat nak snap masa penuh.. heheh tak ingat...


hehehe tu lapo beno .... kakak ipar aku... tak cover cun lansung minah tu...


Suasana kat Pasar Malam Jalan TAR



Memang best sesekali terlepas ni... rasa cam nak pergi selalu.. tapi apakan daya... owh... kakak ipar aku tu pun terlepas sangkar jugak.. heheh seronok kau yek...


Ari Sabtu ari tu aku jenjalan kat Jalan TAR... Lama sangat aku tak sampai kat pasar malam tu.. maklum ajer ler.. dah beranak pinak ni susah sangat nak jalan kat tempat sesak cenggitu. Sebenarnye aku temankan mak aku gie cari barang kawin adik aku kat Semua House tue...  sambil tu menyinggah kat Pasar Malam makan laksa lagi.


ni laksa yang dah habis... tak sempat nak snap masa penuh.. heheh tak ingat...


hehehe tu lapo beno .... kakak ipar aku... tak cover cun lansung minah tu...


Suasana kat Pasar Malam Jalan TAR


Memang best sesekali terlepas ni... rasa cam nak pergi selalu.. tapi apakan daya... owh... kakak ipar aku tu pun terlepas sangkar jugak.. heheh seronok kau yek...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...