KAWAN-KAWAN SAYA

Tuesday, 3 August 2010

Projek Makan-Makan

Entri kali nie aku nak cerita sikit...hari ni kat opis aku ader jamuan lagi..  nak kata makan free..macam makan free.. tapi macam tak free sebab tiap-tiap bulan kutip duit kelab. So hari ni kelab meraikan perpisahan pegawai kat sini. Buat makan-makan sikit. Nasik lemak. :| Disebabkan makanan tak order ngan caterer maka gotong-royong ramai-ramai staff bahagian aku. Ha masa ni tak pe tinggal meja opis.. pegawai tak komplen sebab depa pun join sekali. Kalau bukan sebab jamuan ni... cuba ler tinggalkan meja ke... merayap ambil angin ke... kejap je masuk meeting jadi isu. heheh :P Masing-masing tengah bizi ambik peranan masing-masing.... so aku pun bizi ambik gambar untuk diabadikan dalam blog aku ni..


Cik kak...cik kak ni tengah potong timun...telur....oren.... hmm.. ader-ader je imiginasi mak-mak orang tentang timun dan telur tu... tak pe lah janji bahagia.....
Ramai gak yang menolong.. aku ni tolong menyibuk jerk... :D
.
Buah oren...
Projek potong telur
Telur dan timun...
Sebahagian kuih dan lauk yang dibawa dari rumah oleh AJK kelab

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...