KAWAN-KAWAN SAYA

Tuesday, 10 August 2010

Alhamdulillah.. aku masih diberi peluang untuk bertemu Ramadhan tahun ini.

Aku berharap Ramadhan tahun ini aku mampu mengubah dari sesuatu yang kurang elok kepada yang elok.


Sebelum tidur dah siap niat.. heheh takut tak sedar bangun sahur.. maklum ler awal-awal poser kan .... tapi aku kunci jam kol 4.30 pagi.. sebab nak masak. 4.30 pagi hubby aku kejut. Aku just masak nasik .. goreng telur dadar... bukak sambal udang segera dalam tin panaskan....



kol 5.30 pagi aku sambung tido balik... kurrrr....kurr.....kurrrr....:D

Wednesday, 4 August 2010

Kena Blok!!

Kah!kah!kah! opis aku blok internet.... ader time jerk boleh pakai.. cinabeng tul pegawai tu... wah!wah! ko nye department tak blokkan hek... kitorangnye ko blok.. dasar busuk hati.. :mad:



Ni cerita kat opis aku ler ni... depa dok blokkan internet... heheh aku ingatkan rosak... roper-roper nye kene blok... apa nak buek.... kene terima hakikat... lagi satu pegawai kat Jabatan veterinar ni pun perangai macam veterinar... suka jaga tepi kain orang....Yang suka bebeno jaga tepi kain ha...pegawai kewangan suka no jaga tepi kain orang2 admin... kalau boleh nak masuk dalam kain.. :lol:

Tuesday, 3 August 2010

Projek Makan-Makan

Entri kali nie aku nak cerita sikit...hari ni kat opis aku ader jamuan lagi..  nak kata makan free..macam makan free.. tapi macam tak free sebab tiap-tiap bulan kutip duit kelab. So hari ni kelab meraikan perpisahan pegawai kat sini. Buat makan-makan sikit. Nasik lemak. :| Disebabkan makanan tak order ngan caterer maka gotong-royong ramai-ramai staff bahagian aku. Ha masa ni tak pe tinggal meja opis.. pegawai tak komplen sebab depa pun join sekali. Kalau bukan sebab jamuan ni... cuba ler tinggalkan meja ke... merayap ambil angin ke... kejap je masuk meeting jadi isu. heheh :P Masing-masing tengah bizi ambik peranan masing-masing.... so aku pun bizi ambik gambar untuk diabadikan dalam blog aku ni..


Cik kak...cik kak ni tengah potong timun...telur....oren.... hmm.. ader-ader je imiginasi mak-mak orang tentang timun dan telur tu... tak pe lah janji bahagia.....
Ramai gak yang menolong.. aku ni tolong menyibuk jerk... :D
.
Buah oren...
Projek potong telur
Telur dan timun...
Sebahagian kuih dan lauk yang dibawa dari rumah oleh AJK kelab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...