KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, 26 July 2010

Mengejar Syurga Impian

Semalam aku n hubby jenjalan nengok rumah. Sambil tu hantar lampu n kipas untuk pasang.. Tak sabar rasanye nak masuk rumah tu.. tapi kene tunggu siap gak. Ari tu ingat boleh raya kat rumah baru tapi macam tak de harapan jerk... Lepas raya mungkin masuk.. Aku berangan buat house warming sekali ngan open house raye... heheh mintak2 ler ader rezeki...
Semalam tak de orang keje sebab hari minggu.. so rumah kosong tak de orang.. semunye balik jumpe bini masing-masing kot..:lol:

Sejak menjak ni aku rasa cam lambat plak nak siap... ish.. aku memang tak sabar nak duduk. Rumah sekarang nie kalau hujan alahai... lecehnye nak naik rumah.. bila shopping.. mencinye nak naikkan barang kat rumah...:/
Antara gambar2 terbaru yang sempat aku snap...
Bilik anak-anak...
Meter yang dah siap di alihkan
Laundry area(tingkat bawah)yang baru siap dipasang tiles sebelah tu dining.
Laundry area (tingkat atas) and toilet anak-anak bujang
Ruang tamu yang ditarik kedepan sikit..  kat celah tu bilik solat
Nie ruang tamu asal... bila dah tarik tu luas lah sikit...
nanti aku update dari masa ke semasa.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...